بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کشت و صنعت مغان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۳۲۷

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کشت و صنعت مغان

وزیر جهاد کشاورزی از بخش‌های مختلف مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان، از جمله واحدهای دامپروری و لبنیات بازدید کرد.
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کشت و صنعت مغان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نوری قزلجه که شب گذشته در راس هیاتی وارد استان اردبیل شده است، از واحدهای مختلف مجتمع ملی کشت و صنعت و دامپروری مغان بازدید و در جریان فرایند کارهای این مجموعه قرار گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی در جریان بازدید از واحد دامپروری و واحد شیردوشی کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: امروز گزارش مختصر فنی هم از وضعیت کشت و صنعت در حوزه دامپروری را دریافت کردیم که وضعیت خیلی از نظر فنی مطلوب نیست و امیدواریم هر چه سریع تر به شرایط مطلوب در کشت و صنعت و دامپروری مغان به ویژه دامپروری این مجموعه برسیم.

نوری قزلجه افزود: در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ظرفیت‌های قابل توجهی وجود دارد و امیدواریم همه مجموعه اعم شرکت از مدیرعامل، هیات مدیره، مدیران مختلف فنی و اجرایی دست به دست بدهند و شاهد بهره وری و شکوفایی هرچه بیشتر این سرمایه ملی که به دست مردم پرتوان و باغیرت این استان و منطقه مغان مدیریت می شود، باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: کشت و صنعت دامپروری مغان یکی از کشت و صنعت‌های پیشرو است و انتظار داریم فعالیت‌های این شرکت در کشور هم پیشرو و پیشاهنگ باشد و بقیه فعالیت‌های مشابه را دنبال خود بکشد.

وی گفت: به نظر می رسد از این شرایط فاصله داریم و امیدواریم به همت مدیران توانمند منطقه و شرکت هرچه سریع تر این فاصله را پر کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار